Vacanta pe litoral
 Vacanta pe litoral

inchirieriauto-otopeni.ro / Vacanta pe litoral

Vacanta pe litoral

Este perioada de vacata si majoritatea romanilor nici macar nu concep sa-si petreaca timpul liber altundeva decat la plaja. Desi foarte multe persoane aleg destinatiile straine, unii considera ca nu au  vacanta daca nu isi petrec macar un weekend intr-una din statiunile de pe litoralul romanesc. In ultima perioada de timp s-au observat progrese majore ceea ce atrage tot mai multi turisti.

Pentru foarte multe persoane exista o problema si anume aceea ca nu dispun de un autoturism pe care sa il aiba la dispozitie, altele se plang de faptul ca nu au un autoturism suficient de mare pentru intreaga familie sau prieteni, altii isi doresc un sofer personal astfel incat sa profite din plin de timpul liber.  Acum aceste lucruri nu vor mai fi probleme deoarece noi suntem aici pentru a va transforma concediul de vara intr-o vacanta lipsita de griji. Va punem la dispozitie serviciul de inchirieri auto cu transfer Bucuresti - Constanta  la un pret foarte avantajos.

De asemenea, puteti beneficia de serviciile unui sofer cu experienta pe toata perioada inchirierii. Serviciile oferite de compania noastra sunt de o calitate superioara, iar soferii pusi la dispozitia clientilor sunt profesionisti ce va vor oferi o experienta extrem de placuta. Pe langa aceste servicii, aveti posibilitatea sa alegeti din parcul nostru auto masina preferata. Sunt disponibile toate modelele de autoturisme de la vehicule cu doua locuri, la modele sedan de marime normala si la vehicule de teren, 4x4 sau modele cu 9 locuri, pentru grupurile numeroase. Toate preturile pe care le practicam sunt extrem de avantajoase, iar pentru a va bucura si mai mult de vacanta dumneavoastra, va punem periodic la dispozitie reduceri si oferte ce scad tarifele si mai mult. Pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne contactati. 

 [Info despre : Vacanta pe litoral] | [Comanda :Vacanta pe litoral]
Vacanta pe litoral pic 1 Vacanta pe litoral pic 2

Mamaia Costinesti


Sitemap