Parc auto
 Parc auto

inchirieriauto-otopeni.ro / Parc auto

Parc auto

Daca pe viitor o sa ajungeti in Bucuresti pentru o vacanta sau o calatorie de afaceri, cu ofertele de pe site-ul nostru si autoturismele disponibile aveti sansa sa va relaxati cat mai mult si sa evitati aglomeratia din mijloacele de transport in comun. Pe langa serviciile de rent a car, noi venim in ajutorul fiecarui client si cu alte servicii complementare cu ajutorul carora se va putea relaxa si calatori intr-o atmosfera confortabila si lipsita de griji. Unul dintre aceste servicii este cel de inchirieri auto cu sofer si este menit sa va ofere posibilitatea de ajunge la destinatia dorita in conditii confortabile si sigure. Soferii nostri au ani de experienta si sunt profesionisti ce cunosc orasul perfect, astfel incat veti ajunge la destinatie in siguranta si la timp.

Noi incercam sa oferim  o noua perspectiva pietei de rent a car din Romania prin servicii de inalta calitate astfel incat sa satisfacem cerintele si asteptarile oricarui client. Tarifele practicate de companie noastra sunt extrem de avantajoase, iar ofertele noastre periodice scad si mai mult preturile. In plus, clientii fideli au un discount permanent, ce le permite inchirierea oricarei masini la un pret extrem de mic.

Operatorii din cadrul departamentului nostru tehnic va pot oferi detalii in legatura orice serviciu si autoturismele din parc auto. Va vom pune la dispozitie doar automobile cu dotari full-options, intretinute cu cea mai mare grija, care va vor servi fara a crea vreo problema. Masinile noastre reprezinta cea mai importanta parte a afacerii, de aceea acestea sunt intretinute si ingrijita cu cea mai mare atentie. Asadar, fie ca aveti nevoie de o masina din clasa economica, cu un consum redus, de un automobil de teren pentru o excursie la munte sau de un vehicul de lux pentru un eveniment special, veti gasi modelul ideal in parcul nostru auto.

Va asteptam sa ne contactati pentru a beneficia de cele mai bune oferte auto si pentru a descoperi autoturismele pe care vi le putem pune la dispozitie.[Info despre : Parc auto] | [Comanda :Parc auto]
Parc auto pic 1 Parc auto pic 2 Parc auto pic 3

Masini de oras Masini compacte Masini de lux Jeep Microbuze Dube


Sitemap