Cum sa devii un sofer mai bun
 Cum sa devii un sofer mai bun

inchirieriauto-otopeni.ro / Cum sa devii un sofer mai bun

Cum sa devii un sofer mai bun

Sofatul este o arta, nu toata lumea este in stare, fizic sau psihic, sa faca acest lucru bine. Pentru unele persoane este un lucru natural, in timp ce altii au nevoie de timp pentru a se obisnui cu activitatea. Este important ca atunci cand conduci sa fii atent la traficul din jurul tau, sa monitorizezi in mod frecvent oglinzile si sa anticipezi ce vor face ceilalti soferi.

Este indicat, de asemenea, sa citesti manualul masinii pentru a te familiariza cu toate subtilitatile automobilului. Acest lucru este valabil in special atunci cand apelezi la serviciile rent a car si trebuie sa conduci o masina noua. In cazul in care manualul nu este disponibil sau nu ai ocazia sa il studiezi arunca o privire pe bordul masinii pentru a localiza controalele cele mai importante: faruri, stergatoare, aer conditionat, clima si orice altceva ce consideri important. Este important sa petreci ceva timp verificand masina inainte de a pleca cu aceasta din parcul auto al companiei.

Un sofer bun este intotdeauna capabil sa ofere indicatii corecte. Atunci cand nu stii unde sa intorci sau pe ce banda sa conduci vei fi mult mai tensionat la volan si acest lucru iti va distrage atentia de la condus. Asadar, este indicat sa consulti o harta inainte de a porni la drum, daca nu esti sigur de traseu. Opteaza pentru o masina ce este usor de manevrat. Acest lucru te va ajuta sa detii controlul in cele mai intense situatii. Poti alege chiar si acelasi model cu masina personala sau un model pe care l-ai mai condus. Acest lucru te va ajuta sa inveti mai repede comenzile si sa fii mai sigur pe tine.

In cadrul parcului nostru auto vei descoperi numeroase modele de automobile, dintre care il poti alege pe cel cu care te simti cel mai confortabil, astfel incat calatoria ta sa fie perfecta.[Info despre : Cum sa devii un sofer mai bun] | [Comanda :Cum sa devii un sofer mai bun]
Cum sa devii un sofer mai bun pic 1 Cum sa devii un sofer mai bun pic 2 Cum sa devii un sofer mai bun pic 3

Condu in siguranta chiar si atunci cand ploua Sfaturi pentru condusul in timpul iernii Cum sa conduci in siguranta in timpul verii Sfaturi pentru siguranta pasagerilor


Sitemap